Segueix-nos

Política de privacitat

Política de privacitat

A Oxfam Intermón Trailwalker ens comprometem a salvaguardar la privacitat de les dades personals introduïdes a través de la seva pàgina web. Ens acollim a la Llei orgànica de protecció de dades (LOPD) i garantim i protegim la intimitat de les persones que col•laboren.

Tractament de les dades obtingudes a través del web

D’acord amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades,  així com també en matèria de serveis de societat de la informació i comerç electrònic, l’usuari accepta que les dades personals que faciliti a través del web www.oxfamintermon.org/trailwalker seran objecte de tractament i incorporats en un fitxer de titularitat d’Oxfam Intermón, amb domicili social al carrer Gran Via de les Corts Catalanes 641, 08010 Barcelona (Espanya).

La recollida i tractament de les dades personals té com a finalitat gestionar les sol·licituds que l’usuari realitzi a Oxfam Intermón a través del web i complir les obligacions legals d’Oxfam Intermón en matèria de protecció de dades personals, així com —si escau— altres finalitats que s’indiquin en els formularis en què es demanen dades de l’usuari.

Les dades que se sol·licitin a l’usuari en els formularis de recollida tindran caràcter obligatori, si no s’hi indica el contrari. En cas que l’usuari no faciliti les dades sol·licitades amb caràcter obligatori, Oxfam Intermón no podrà tramitar el servei sol·licitat.

Oxfam Intermón es compromet al compliment de l’obligació de secret de les dades de caràcter personal i del deure de tractar-les amb confidencialitat i assumeix, amb aquesta finalitat, les mesures d’índole tècnica, organitzativa i de seguretat necessàries per evitar-ne l’alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat, d’acord amb el que estableix la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, i altra legislació aplicable.

El titular de les dades personals haurà de dirigir-se per escrit a info@oxfamintermon.org o al domicili social d’Oxfam Intermón  indicat anteriorment per a l’exercici dels drets d’accés, rectificació, cancel•lació i oposició relatius al tractament de responsabilitat d’IO, indicant en l’assumpte “LOPD” i acreditant la seva identitat.

Sobre la informació publicada per tercers

És responsabilitat dels usuaris que pugin continguts o imatges complir qualsevol obligació legal que pugui existir sobre les imatges o continguts pujats. Els propietaris i autors d’Oxfam Intermón Trailwalker desconeixen si alguna imatge o contingut pujats pels usuaris a aquesta web estan subjectes a drets de propietat intel•lectual o altres drets de tercers; si algú en té coneixement, agrairem que ho faci saber per tal d’excloure’ls de la web, excepte si se n’acredita la llicència.

Els propietaris i autors d’Oxfam Intermón Trailwalker no tenen l’obligació de controlar i no controlen els continguts introduïts per terceres persones a la web; no obstant això, es reserven el dret de vetar o suprimir els continguts introduïts per terceres persones que no respectin la legalitat vigent.

Navegació anònima a través del web

Les estadístiques es realitzen sempre de manera agregada i mai no analitzen un individu en concret. Només obtenim i conservem la informació següent de les persones que visiten el nostre web:

  • Nom de domini del proveïdor (PSI) i direcció IP que dóna accés a la xarxa.
  • Data i hora d’accés.
  • Adreça d’Internet des de la qual parteix l’enllaç que envia al nostre web.
  • Nombre de visitants diaris de cada secció.

La informació obtinguda és totalment anònima i en cap cas es pot associar a persones concretes i identificades.

Analitzem la procedència de les persones que visiten el nostre web (Javascript, CSS i cookies)

Per navegar per aquest web cal tenir activades les opcions de Javascript, CSS i cookies, fitxers petits de dades que es generen a l’ordinador de l’usuari i que permeten guardar elements de personalització dels continguts que l’usuari escull en la primera visita a la web d’Oxfam Intermón Trailwalker. Totes les nostres cookies guarden la informació de forma encriptada i es destrueixen de forma automàtica passat un temps.
L’usuari, per la seva banda, podrà eliminar les cookies que siguin remeses per mitjà de la configuració del navegador utilitzat per accedir a la web d’Oxfam Intermón Trailwalker.

Seguretat de les dades

Garantim que qualsevol transmissió que es produeixi de les teves dades personals es farà mitjançant una tecnologia que compleix els estàndards de seguretat màxims. La comunicació entre la teva màquina i els nostres servidors s’estableix de manera encriptada. El tractament de les dades el realitza només personal autoritzat i responsable d’Oxfam Intermón.

Tenim un certificat de servidor segur expedit per l’Agència de Certificació Electrònica (ACE), filial espanyola de l’empresa internacional de seguretat Verisign. En el cas dels números de targeta de crèdit, no s’emmagatzemaran mai en el nostre sistema informàtic, sinó que s’envien a través del sistema segur d’una entitat bancària perquè validi la transacció.

Mai no cedirem, vendrem ni llogarem les teves dades a altres organitzacions o bases de dades

L’únic cas en què cedim informació a una altra organització és en el procés de comprovació i càrrec de l’import a la targeta, amb el qual enviem el número de la targeta i la data de caducitat a una entitat bancària perquè realitzi l’operació.

Sempre que vulguis, podràs accedir, actualitzar o esborrar les teves dades

Només has de posar-te en contacte amb nosaltres:

  • Envia’ns un correu electrònic a info@oxfamintermon.org
  • Emplena el formulari següent de modificació de dades personals.
  • Truca al telèfon 902 330 331 (amb el prefix 34 si ho fas des de fora d’Espanya) de dilluns a divendres laborables de 9.00 a 21.00 (franja horària GMT: +1). Les llengües d’atenció telefònica són l’espanyol i el català.
  • Si ho prefereixes, escriu una carta a:

Oxfam Intermón
c/ Roger de Llúria, 15
08010 Barcelona (Espanya)

No t’enviarem correus electrònics no sol•licitats

Fundació Oxfam Intermón
Inscrita en el Registre de les fundacions privades de la Generalitat de Catalunya amb el número 259. NIF: G-58236803.
Roger de Llúria, 15. 08010 Barcelona (Espanya)
Tel.: 902 330 331 o 933 780 165 (amb el prefix 34 per a trucades des de fora d’Espanya)
info@oxfamintermon.org

També pots consultar la política de confidencialitat d’Oxfam Intermón.

Sobre aquest web

Oxfam Intermón Trailwalker està compromès a assegurar que aquest lloc és accessible a tots els usuaris i s’ajusta a recomanacions i estàndards bàsics i  ha estat  provat amb diverses tecnologies.

Accessibilitat web

El lloc web del Trailwalker s’ha desenvolupat utilizant XHTML 1.0 estricte i CSS 2, d’acord amb els estàndards de maquetació recomanats pel W3C (World Wide Web Consortium). També s’ha prestat atenció especial a les recomanacions de la Web Accesibility Initiative (WAI), que milloren el nivell d’accessibilitat dels llocs web construïts seguint les seves directrius no només a les persones amb discapacitats, sinó a totes les persones en general.

Compatibilitat de navegadors

Per a la visualització correcta d’aquest web es recomana utilitzar el navegador Firefox 3.5 o superior, Internet Explorer versió 7.0 o superior, tot i que també és compatible amb Safari i Chrome. Per obtenir-ne les últimes versions, visita els webs de: Firefox, Internet Explorer, Safari o Google Chrome.

Javascript, CSS i cookies

Per navegar per aquest web cal tenir activades les opcions de Javascript, CSS i cookies.

PDF

Els documents estan desats en format PDF; per llegir-los, cal el programa Adobe Acrobat Reader, que es pot descarregar gratuïtament.

Imatges

Totes les imatges d’aquest web són propietat d’Oxfam Intermón i la confederació internacional Oxfam i estan protegides per copyright. La reproducció o utilització indegudes sense consentiment exprés de l’organització es pot considerar un delicte legal.