Follow us

TW Euskadi 2017

Fitxa tècnica

Recorregut: 100 km en menys de 32 hores. Ruta circular Vitoria - Montes de Vitoria - Alegría - Embalse de Ulíbarri Gamboa- Vitoria
Sortida: 20 de maig de 2017 a Vitoria. Per recollir el dorsal és necessari recaptar almenys 1.500€ en donatius i haver inscrit els 6 membres de l'equip.
Inscripció online: 4 marxadors + 2 de suport amb cotxe. Els equips es podran inscriure i modificar fins al 14 de maig. Els equips incomplerts no podran participar.

Si heu participat en edicions anteriors entreu al vostre perfil amb l'usuari i contrasenya i feu "Repetir inscripció".

Tancament d'inscripcions: 14 de maig de 2017 o 200 equips inscrits.


 

 

El recorrido y localización de avituallamientos es provisional. Según una primera aproximación, la ruta de Euskadi sale del centro de Vitoria, donde seguramente nos desplazaremos en bus lanzadera desde la zona de aparcamiento habilitado (a las afueras de Vitoria). Atravesaremos durante 2 km por la ciudad hacia los Montes de Vitoria. Habrá 2 avituallamientos de montaña con acceso de vehículos limitado antes del km 54 (Alegría) . El control principal será en el polideportivo de Alegría, donde se podrá pernoctar. Los controles de los km 60 y 80 serán junto al embalse, en carpas habilitadas. La meta será en las afueras de Vitoria.