QUILÒMETRES DE MOTIVACIÓ I SOLIDARITAT PER A LA TEVA EMPRESA

Compartir un repte esportiu i solidari com el Trailwalker és una experiència que uneix per sempre, i participar amb equips d’empresa és una forma única d’enfortir les relacions entre empleats. Permet promoure els valors de superació, treball en equip, cohesió i solidaritat, i alhora afavoreix el benestar i la salut física dels empleats i empleades a través de l’esport.

El Trailwalker és un desafiament esportiu en equip que consisteix a recórrer 100 km en un màxim de 32 hores o 50 km en un màxim de 16 hores. No és una cursa de relleus ni cal fer-la corrent, ja que es pot completar caminant. L'important és que els quatre membres de l'equip han de començar i acabar junts..

És un repte comú per a tota l'empresa, en què cada equip de 100km i 50km es compromet a recaptar un mínim de 1.500 euros amb l'objectiu de lluitar contra la pobresa i la fam. Els equips de 10km es comprometen a recaptar un mínim de 500 euros. Amb aquests donatius desenvoluparem nous projectes que permetran a les persones més afectades pels efectes del canvi climàtic tenir una vida digna.

 

L’IMPACTE DELS VOSTRES QUILÒMETRES

El canvi climàtic està canviant la vida de milions de persones a causa de sequeres, inundacions, tornados i huracans. La manca d'accés a l'aigua potable fa que milions de persones visquin a la pobresa i que milers de dones i nenes hagin de caminar cada dia molts quilòmetres per anar a buscar aigua. Amb el Trailwalker caminem contra el canvi climàtic..

Durant aquests 10 anys, més de 23.500 persones han viscut l’experiència i, junts, hem aconseguit 7 milions d’euros, amb els quals hem portat aigua potable a un milió de persones.

Renfe, Sodexo, Caixa d’Enginyers, PWC, Sorea, Banc Sabadell, Fundació la Caixa, DHL, Asepeyo, DKV Seguros, Cuatrecasas Gonzalves Pereira, són només algunes de les gairebé 400 empreses que ja hi han participat amb més de 2.600 equips.

I és que el 68% dels equips participants són corporatius perquè el Trailwalker és un repte únic que permet treballar durant tot l’any el team building, el treball en equip, el desenvolupament de lideratge i l’orientació a objectius.

 

  • Jaime Escalante, director de serveis corporatius a l’Associació de Transport Aeri Internacional (IATA): “L’arribada a la meta és una sensació única d’haver aconseguit una cosa molt difícil gràcies al treball de tot l’equip, incloent-hi el grup de suport, que és una part fonamental de l’èxit. És una experiència única, i és el millor team building que es pot somiar!”
  • Sergio Sánchez, Transportation Chief, Ingram Micro: “A títol personal, he de dir que ha estat una de les experiències més gratificants que he tingut en una ‘cursa’. Com a corredor popular, des de fa alguns anys he tingut la sort de gaudir de grans esdeveniments, però mai en equip, com el Trailwalker. Ha estat una cosa única”

 

IMPULSA EQUIPS A LA TEVA EMPRESA

Contacta amb nosaltres i et facilitarem materials i eines per contribuir a la cara humana del ODS13 I lluitar contra el canvi climàtic i els greus efectes en les persones més vulnerables. T’ho posarem fàcil!

 

Sumeu-vos al repte i feu que els vostres quilòmetres es converteixin en aigua!