Síguenos

TW Girona 2017

FITXA TÈCNICA

Recorregut: 100 km en un màxim de 32 hores per la Via Verda Pirineu - Costa Brava (veure wikilog). Desnivell positiu 423 m; negatiu 986 m
Sortida: Dissabte 1 d'abril de 2017 a les 10h a Olot (data provisional). Per recollir el dorsal és necessari recaptar almenys 1.500€ en donatius i haver inscrit els 6 membres de l'equip.
Inscripció online AQUÍ:

200 € per equip format per 4 marxadors + 2 de suport amb cotxe. Els equips que el 26 de març no estiguin complerts no podran participar. Si heu participat en edicions anteriors entreu al vostre perfil amb l'usuari i contrasenya i feu "Repetir inscripció". Tancament d'inscripcions: 26 de març de 2017 o 500 equips inscrits. 

PATROCINADOR PRINCIPAL

EMPRESA PATROCINADORA

   
   

   
   

Els detalls tècnics es confirmaran les setmanes prèvies al Trailwalker. No oblideu revisar bé:

  1. Reglament esportiu i termes i condicions.
  2. Consulta els consells d' entrenament, prevenció de lesions, materials i alimentació
  3. Important: l'avituallament principal (esmorçar, dinars, sopar) el facilita l'equip de suport.
  4. Consulta Planifica el teu Trailwalker per organitzar la marxa.

La ruta per la Via Verda de Girona, a més de comptar amb l’acceptació general de la majoria de participants, amb el suport dels ajuntaments pels quals passem i de permetre un nou augment de participants, evita que Oxfam Intermón destinem recursos a la recerca d'una nova zona, i puguem destinar-los als nostres projectes.

Si heu participat en anteriors edicions podeu inscriure automàticament un equip sense introduir totes les dades de nou: entreu al vostre perfil d'edicions anteriors amb el vostre usuari i contrasenya i clickeu a "Repetir inscripció". 

Els equips els poden inscriure de forma individual, és a dir, no cal tenir les dades dels 6 membres per inscriure un equip. D'aquesta manera, si algú té clar que vol participar però li falta algú per completar l'equip, pot inscriure i començar a recaptar donatius. Després en el seu perfil d'equip poden anar afegint nous membres fins a completar els 6 participants. Els equips hauran d'estar complets abans del 10 d'abril a Girona o abans del 5 de juny a Madrid.

Cada any tenim més equips perquè els participants s'ho passen bé i ens recomanen: el repte personal, l'experiència d'equip, la causa solidària ... Per això si un equip nou (en què cap membre hagi participat en anteriors edicions) esmenta a un altre en inscriure, pujarem 100 € al marcador del qual ha recomanat participar en el Trailwalker.

I, com sempre, molta seguretat.

Sí, cada cop més ens preocupa que els equips es preparin bé abans i durant la marxa, per arribar en les millors condicions. Per això aquest any hem destacat els consells de seguretat: entrenament, bona alimentació, portar sempre l'aigua i abric necessaris ... és vital per tenir un Trailwalker perfecte!