Teambuilding

 

Participar amb equips d'empresa a l'Oxfam Intermón Trailwalker es una forma única d'enfortir les relacions entre companys, amb clients i proveïdors. Permet promoure els valors de superació, treball en equip, cohesió i solidaritat.

Més de 600 equips d'empreses participants en edicions anteriors demostren els beneficis del Trailwalker com a eina de teambuilding, que crea molt bon ambient laboral i cohesiona l'equip, a més de desenvolupar el lideratge, el treball en equip i per objectius.

Abans i durant i després de l'esdeveniment, el sentit de pertinença a l'empresa serà molt gran i l'orgull de finalitzar el repte romandrà en els equips i en l'empresa en general molt de temps, reduint l'estrès del dia a dia i facilitant les comunicacions i les relacions entre els treballadors. Aquests són només alguns dels beneficis per a la teva empresa si formeu part de l'Oxfam Intermón Trailwalker: 

Incrementar la motivació

Impulsar l'esperit d'equip

Desenvolupar la superació personal

Millorar les comunicacions i relacions entre els equips

Treball col·laboratiu 


Impulsa equips a la teva empresa 

Contacta amb nosaltres i et facilitarem cartells, una guia en 5 passes per aprofitar al màxim els beneficis del Trailwalker i altres materials per impulsar equips dins la teva empresa. Inclús pots personalitzar la singnatura del teu email amb el banner del Trailwalker. T'ho posem molt fàcil!

Madrid Laura León lleon@OxfamIntermon.org 91 204 67 34
Barcelona  Bàrbara Salinas  bsalinas@OxfamIntermon.org  93 214 75 19

A més, ens encantaria poder presentar el Trailwalker als vostres companys, només necessitem 20 minuts. Compteu amb nosaltres per explicar el repte amb més detall, oferir consells d'entrenament i recaptació de fons i animar els indecisos a participar.

 

Experiències d'equips d'empresa

Nombroses empreses ja han participat en ediciones anteriores de l'Oxfam Intermón Trailwalker, i han volgut compartir la seva experiència en els següents videos:

Banc Sabadell

Cuatrecasas Gonçalves Pereira

DKV Assegurances

Asepeyo

ABC – Grupo Vocento

Beeva

 

Algunes de les organitzacions que ja han participat amb equips d'empresa

LOGOS TW 2017 print Mac.jpg

Recursos per a empreses

En aquest espai et facilitem eines per donar a conèixer el Trailwalker entre els empleats, i idees que han funcionat en altres equips per aconseguir donatius. Podem anar a presentar-lo a la teva oficina; contacta'ns i ho organitzem. 

Email per donar a conèixer el Trailwalker a la teva empresa

Idees per recaptar donatius a l'empresa

Descarrega etiquetes per a donatius

Més idees per descarregar


També podeu consultar les
 
iniciatives d'altres equips i altres idees i materials per difonfre i aconseguir donatius. Les oficins i centres de feina són entorns ideals per organitzar:

 

Divendres Trailwalker

Organitza esmorzars solidaris els divendres al matí. Pots vendre pastissos, entrepans, sucs, creps, etc. Pots fer samarretes amb el nom del teu equip, posar vídeos motivadors ...

Cursos a l'empresa

Tots tenim una habilitat desconeguda. Ioga, dansa, guitarra, art ... Busca una sala i voluntaris per donar el curs i convida a tota la plantilla.

Sorteig proveïdors

Demana als teus proveïdors donacions en espècie i fes un sorteig. Una idea podria ser aconseguir "una nit d'Hotel per a dos" i sortejar-entre els que participin en el sorteig.

Dia sense carmanyola

Deleïteu als vostres companys de feina amb un dia sense carmanyola i prepareu les vostres millors receptes. Poseu un preu al menú i a dinar!

Km esponsoritzats

Busca patrocinadors que posin un euro per cada quilòmetre que l'equip entreni conjuntament.

Cinta de córrer

Aconsegueix una cinta de córrer i posa-la en l'oficina. Per cada quilòmetre que els empleats caminin, aconsegueix que l'empresa doni un euro!

Reptes a subasta

Afaitar el cap, deixar-se créixer la barba, besar un desconegut al carrer, participar en el Trailwalker disfressat de Superman ... Deixeu els vostres reptes en mans dels vostres companys, que facin les seves juguesques i converteixin aquest dia en alguna cosa inoblidable.

Disfrassats a l'oficina

Quant pagarien els vostres companys de feina per veure-us entrar a l'oficina disfressats de princesa, de Spiderman o d'esmòquing? Per descomptat, és millor avisar abans el vostre cap...

Subasta nombres equipos

Ajunta als teus companys i penseu noms per a l'equip. Es proposen diversos noms, es trien a tres finalistes i el nom que aconsegueixi un major suport en donatius serà el definitiu. El nom de l'equip queda en mans dels vostres companys!

Xavalla del café

Per recaptar diners a la feina, podeu animar als vostres companys a col·laborar amb el canvi del cafè de mig matí. Només necessites posar una guardiola en un lloc ben visible.

Porra qui és qui

Ets capaç de reconèixer als teus companys de treball en les fotos de la seva infància? ¡Comparteix i organitza una porra on els altres companys hagin d'endevinar de qui es tracta!

Trivial solidari 

Elabora un Quiz amb preguntes sobre geografia, entreteniment, cultura o fins i tot sobre la vostra empresa. Estableix un preu per participar i un premi per al guanyador.

Patrocinadors

Patrocinador principal

 

DKV seguros fa més de 10 anys que col·labora amb Oxfam Intermón. Des de la segona edició del Trailwalker n'és també patrocinador principal. A més del suport econòmic i organitzatiu, participa amb equips d'empresa i voluntariat corporatiu i ajuda els equips a recaptar fons.

Empresa patrocinadora

Amb la col·laboració de:

 
 

Trailwalker és un gran repte que no podríem dur a terme sense la col·laboració dels nostres partners. Per continuar endavant és imprescindible el suport econòmic i organitzatiu d'empreses i organitzacions. Anima't i forma part d'aquest desafiament, contacta amb Bàrbara Salines per e-mail bsalinas@oxfamintermon.org o per telèfon 93 214 75 19.