En aquest espai et facilitem eines per donar a conèixer el Trailwalker entre els empleats, i idees que han funcionat en altres equips per aconseguir donatius. Podem anar a presentar-lo a la teva oficina; contacta'ns i ho organitzem. 

Email per donar a conèixer el Trailwalker a la teva empresa

Idees per recaptar donatius a l'empresa

Descarrega etiquetes per a donatius

Més idees per descarregar


També podeu consultar les
 
iniciatives d'altres equips i altres idees i materials per difonfre i aconseguir donatius. Les oficins i centres de feina són entorns ideals per organitzar:

 

Divendres Trailwalker

Organitza esmorzars solidaris els divendres al matí. Pots vendre pastissos, entrepans, sucs, creps, etc. Pots fer samarretes amb el nom del teu equip, posar vídeos motivadors ...

Cursos a l'empresa

Tots tenim una habilitat desconeguda. Ioga, dansa, guitarra, art ... Busca una sala i voluntaris per donar el curs i convida a tota la plantilla.

Sorteig proveïdors

Demana als teus proveïdors donacions en espècie i fes un sorteig. Una idea podria ser aconseguir "una nit d'Hotel per a dos" i sortejar-entre els que participin en el sorteig.

Dia sense carmanyola

Deleïteu als vostres companys de feina amb un dia sense carmanyola i prepareu les vostres millors receptes. Poseu un preu al menú i a dinar!

Km esponsoritzats

Busca patrocinadors que posin un euro per cada quilòmetre que l'equip entreni conjuntament.

Cinta de córrer

Aconsegueix una cinta de córrer i posa-la en l'oficina. Per cada quilòmetre que els empleats caminin, aconsegueix que l'empresa doni un euro!

Reptes a subasta

Afaitar el cap, deixar-se créixer la barba, besar un desconegut al carrer, participar en el Trailwalker disfressat de Superman ... Deixeu els vostres reptes en mans dels vostres companys, que facin les seves juguesques i converteixin aquest dia en alguna cosa inoblidable.

Disfrassats a l'oficina

Quant pagarien els vostres companys de feina per veure-us entrar a l'oficina disfressats de princesa, de Spiderman o d'esmòquing? Per descomptat, és millor avisar abans el vostre cap...

Subasta nombres equipos

Ajunta als teus companys i penseu noms per a l'equip. Es proposen diversos noms, es trien a tres finalistes i el nom que aconsegueixi un major suport en donatius serà el definitiu. El nom de l'equip queda en mans dels vostres companys!

Xavalla del café

Per recaptar diners a la feina, podeu animar als vostres companys a col·laborar amb el canvi del cafè de mig matí. Només necessites posar una guardiola en un lloc ben visible.

Porra qui és qui

Ets capaç de reconèixer als teus companys de treball en les fotos de la seva infància? ¡Comparteix i organitza una porra on els altres companys hagin d'endevinar de qui es tracta!

Trivial solidari 

Elabora un Quiz amb preguntes sobre geografia, entreteniment, cultura o fins i tot sobre la vostra empresa. Estableix un preu per participar i un premi per al guanyador.