Empresa patrocinadora

"Per AGBAR participar en aquest desafiament esportiu per lluitar contra la pobresa i millorar l'accés a aigua potable de milers de persones suposa consolidar el nostre compromís amb la garantia del dret universal a l'aigua potable. Així mateix, el Trailwalker és un repte personal i grupal en el que es mesura el nostre potencial de treball en equip, fomentant l'esforç col·laboratiu, que convergeix amb la nostra cultura corporativa on els èxits corporatius són un triomf de tots. Finalment, la nostra participació ens permet incorporar fonts d'aigua en els punts d'avituallament i així eliminar la presència de residus plàstics, aliniant els nostres principis de sostenibilitat a la recent directiva europea d'economia circular”.

 

Institucions col·laboradores

 

Empreses col·laboradores

 
 
   

 

Emisora oficial

Trailwalker és un gran repte que no podríem dur a terme sense la col·laboració dels nostres partners. També disposem de patrocinadors i empreses col·laboradores de serveis i avituallaments a cada una de les rutes.

A l'Oxfam Intermón Trailwalker hi ha moltes maneres de participar i d'activar els patrocinis i ampliar la RSC amb un esdeveniment esportiu i solidari que involucri a tota l'organització. Si la teva empresa també vol participar, contacta'ns a bsalinas@oxfamintermon.org.