Follow us

Saó

La saó és el grau d'humitat òptim per a que la terra sigui fèrtil i dóni fruits.

Volíem que el nom del nostre equip representés d'alguna manera l'aigua, ja que els donatius que recaptem per a participar a la Trailwalker es destinen a fer arribar l'aigua potable a llocs del món on no és accessible. 

Per tant, caminem perquè altres no hagin de fer-ho i puguin destinar el seu temps a altres activitats que els ajudin a desenvolupar-se, com per exemple conrear.

Confiem que els nostres km i l'esforç de tots els que han contribuit a fer-ho possible donaran els seus fruits a la terra d'algun indret, tal com ho fa la saó.

Dorsal: 
G12

Recaudado

1.2
1500

Send TW (space) G12 to 28018.

Cost: 1.2 euro (full donation to Oxfam Intermón). Fund-raising text service in solidarity campaign run by Oxfam Intermón (www.oxfamintermon.org) Customer Service: 900 22 33 00, PO Box 310 – 08080 Barcelona. Collaborators: Movistar, Vodafone, Orange, Yoigo and Euskaltel. OXFAM INTERMÓN will process your personal data to send you information and propose other types of participation. For further information and instructions on exercising your rights, you may consult the privacy policy.

The team

G12
Leader
Alba Marcé Figueras
Members
Sandra Soriano Tort
Mariona Munté Armengou
Aranzazu Cardús Figueras
Support team
Adela Rodríguez Garrido
Llorenç Vallès Pallarès

Donativos

Date Name Amount Comment
20.09.2019 SMS 1,20€