Molt ocasionalment en la vida tens l’oportunitat d’aconseguir alguna cosa extraordinària; alguna cosa que inspirarà els altres i et demostrarà alguna cosa a tu mateix. Oxfam Intermón Trailwalker és una d’aquelles rares oportunitats. És un viatge èpic que canvia vides per sempre, fins i tot la teva.

El Trailwalker és un desafiament esportiu en equip que consisteix a recórrer 100 Kms en un màxim de 32 hores o 50 Kms en un màxim de 16 hores i aquest any també amb la NOVETAT, 10 kms en 4 hores per poder gaudir de l'experiència Trailwalker en família, amb amics i amigues o companys i companyes de feina. No és una cursa de relleus ni cal fer-la corrent, ja que es pot completar caminant. L’important és que els quatre membres de l’equip comencin i acabin junts.

La meitat més pobra de la humanitat només és responsable del 10% de les emissions causants del canvi climàtic, però les poblacions més vulnerables són les que ho tenen més difícil per fer front als seus efectes.

Cada equip de 100km i 50km es compromet a recaptar un mínim de 1.500 euros amb l'objectiu de lluitar contra la pobresa i la fam. Els equips participants a 10km es comprometen a recaptar 500 euros per equip. Amb aquests donatius desenvoluparem nous projectes que permetran a les persones més afectades pels efectes del canvi climàtic tenir una vida digna.

El canvi climàtic esta canviant la vida de milions de persones a causa de sequeres, inundacions, tornados i huracans. La manca d'accés a l'aigua potable fa que milions de persones visquin a la pobresa i que milers de dones i nenes hagin de caminar cada dia molts quilòmetres per anar a buscar aigua. Amb el Trailwalker caminem contra el canvi climàtic

100Km
Olot
St. Feliu Guíxols

100 km en 32 hores

Inscriu-te Dona a un equip

Més informació

50Km
Olot
Girona

55 km en 16 hores

Inscriu-te Dona a un equip

Més informació

10Km
Sta. Cristina d'Aro
St. Feliu Guíxols

10 km en 4 hores

Inscriu-te Dona a un equip

Més informació