Síguenos

Bordilenques

Hola! Som les BORDILENQUES i estem molt contentes de ser participants de la TRAILWALKER 2020 - 100 km!

L'emoció d'haver completat la Trailwalker 2019 - 50km va fer que, just dos dies després d'haver-ho aconseguit, i sense masses agulletes, fòssim el primer equip en apuntar-nos als 100km pel 2020!

Seguim siguent les sis BORDILENQUES que vam decidir unir-nos i tirar endavant aquest projecte. Som la Mar, la Maria, la Mireia, la Paula, l'Alba i la Lia de Bordils.

Un projecte i un repte.

Les quatre de diferents edats, diferents professions i amb vides una mica ocupades decidim còrrer i/o caminar aquests 100 km! Sabem que podem fer-ho però també sabem el perquè de la TRAILWALKER OXFAM INTERMON.

Les quatre juntes volem fer realitat aquest repte tant solidari com esportiu. La TrailWalker té com a objectiu erradicar la pobresa del món. L'objectiu d'aquesta experiència és lluitar contra la pobresa i aconseguir acostar aigua potable a milions de persones que la tenen lluny.

Esperem rebre el vostre suport i el vostre granet de sorra econòmic per poder tirar endavant i fer possible aquest projecte. Som fortes i volem passar la meta orgulloses del nostre esforç i de la força que segur que ens donarà aquests 100 km juntes!

GRÀCIES!

Mar, Maria, Mireia i Lia

Gràcies també al nostre equip de suport! Les nostres amigues: PAULA I ALBA!!

Dorsal: 
G1

Recaudado

200
1500

Envía un SMS con el texto
TW G1 al 28018

Coste 1,2 euros (donación íntegra para Oxfam Intermón). Servicio de SMS para recaudación de fondos en campaña de tipo solidario operado por Oxfam Intermón At. Cliente: 900 22 33 00, Ap. Correos 310 – 08080 Barcelona. Colaboran Movistar, Vodafone, Orange, Yoigo y Euskaltel. OXFAM INTERMÓN tratará tus datos personales con la finalidad de enviarte información y proponerte otros tipos de participación. Si quieres saber más y quieres conocer cómo ejercer tus derechos puedes consultar la política de privacidad.

El equipo

G1
Líder
Mar Pou i Brugué
Miembros
Maria Batlle Figueras
Lia Pou Brugué
Mireia Mitjà Artero
Equipo de apoyo
Alba Figueras Riera
Paula Ros Congost

Donativos

Fecha Nombre Importe Comentario
15.10.2019 Bonus 200,00€ Gràcies per ser un dels primers equips!