Síguenos

ADRENALINA

Hola!

 

Som ADRENALINA i tenim moltes ganes de participar a la TRAILWALKER 2020 - 50 Km Girona.

Encara no sabem ben bé com va sorgir la idea d’aquest repte. Un dia, mitjançant un grup de WhatsApp la més emprenedora de l'equip ens va proposar participar-hi i després d’insistència i persistència aquí estem, unides i amb ganes de tirar endavant aquest projecte!  


Som la Carla, la Laura, La Meritxell i la Núria! Les 4 som infermeres en diferents àmbits, malgrat les nostres vides ocupades i les dificultats horàries hem decidit tirar endavant aquest projecte esportiu i solidari i sumar-nos al repte!


Solidari per què? Doncs, la Trailwalker té com a objectiu lluitar contra la pobresa aconseguint apropar aigua potable a totes aquelles persones que no la tenen accesible. Per poder participar a la marxa hem de recollir 1.500€ destinats a aquesta batalla. 


Necessitem el teu suport, suma’t al repte amb ADRENALINA :) 

Moltes gràcies per endavant,

 

Carla, Laura, Meritxell i Núria

 

També pots seguir-nos a instagram, podràs veure totes les nostres activitats i entrenaments: @adrenalina_sumatalrepte

Dorsal: 
G5030

Recaudado

320
1500

Envía un SMS con el texto
TW G5030 al 28018

Coste 1,2 euros (donación íntegra para Oxfam Intermón). Servicio de SMS para recaudación de fondos en campaña de tipo solidario operado por Oxfam Intermón At. Cliente: 900 22 33 00, Ap. Correos 310 – 08080 Barcelona. Colaboran Movistar, Vodafone, Orange, Yoigo y Euskaltel. OXFAM INTERMÓN tratará tus datos personales con la finalidad de enviarte información y proponerte otros tipos de participación. Si quieres saber más y quieres conocer cómo ejercer tus derechos puedes consultar la política de privacidad.

El equipo

G5030
Líder
Meritxell Comas carrillo
Miembros
Laura Cano Blesa
Núria de Castro Cros
Carla Buxeda Riera
Equipo de apoyo
*
*

Donativos

Fecha Nombre Importe Comentario
25.12.2019 Miquel Maruny Portillo 120,00€ Per pujar adrenalina
25.11.2019 Bonus 200,00€ Gràcies per ser un dels primers equips!