Follow us

Iron TrailWalkers

Si existeix un equip més heterogeni i, a la vegada compenetrat, possiblement és el dels IronTrailWalkers.

El que ens uneix a tots plegats és la passió pel món de l’atletisme i les curses de fons. Almenys, això és el que li diem als amics i a la família! Però en realitat només és l’excusa per a gaudir del que realment ens motiva: la cerveseta i les tapes amb què ens alimentem després d’un bon entrenament!

La Trailwalker representa per tots nosaltres un gaudir, un valor i un record emocionant. Un gaudir perquè ens agrada fer quilòmetres. Un valor perquè ens permet ajudar a fer realitat un projecte solidari. I un record perquè per a tots 6, la trailwalker sempre serà sinònim del valor i el somriure del nostre gran amic Zenón Cubillas.

La Helena es la última incorporació al equip. Es una dona amb empenta, amb energia i es la mes resistent de tots, així que ens portarà amb la llengua fora .... Esperem que de tant en tant ens amenitzi amb alguna cançó d’en Bruce ¡¡¡

L’Alberto -alies sufri, és el més veterà de l’equip. A les seves esquenes porta un bon nombre de kilòmetres com a corredor però també tot un seguit de trailwakers donant suport a equips amb nivells molt diferents. És un tio resolutiu i molt alegre. Sap el que vol dir lluitar per assolir un repte i per a ell llençar la tovallola no és una opció.

En Mario -alies freddy-, és ben polifacètic. La majoria de gent  coneix el seu cantó més showman: sap engrescar i convertir una vetllada en la millor festa de l’any. Però els que tenim sort de debò hem vist el seu cantó més tendre i emocionat. Córrer és una gran passió per ell, però quan el cos li demana una pausa, segueix estant en les curses com a animador o voluntari.

En David -alies abuelu- és un enamorat de la muntanya. Fa temps es va adonar que l’obsessió per les marques i el gps ja no anava amb ell i va decidir que a la muntanya s’hi gaudia més. Tot i això, per exigències del guió -o el que és el mateix, per la parella-, es deixa caure en competicions d’asfalt on li encanta compartir kms amb els amics. Els seus acudits són molt i molt dolents però segur que ens són d’ajuda en algun moment de la TWK.

L’Albert -alies capi-, és tot determinació. La paraula repte és la seva principal motivació i cada any se n’empesca algun de nou. A primer cop d’ull pot semblar un tio seriós, però només cal compartir un parell de kms amb ell per adonar-se que és tot cor i somriure. És d’aquelles persones amb qui pots comptar. Ja sigui per anar de festa com per compartir moments durs.

L’Alba és l’altra noia de l’equip i ni en els seus millors somnis hagués pogut pensar que faria equip amb uns companys a qui estima i respecta a parts iguals!

Com a dada a afegir, el nostre equip està format per membres de diferents clubs que hem volgut, d´aquesta manera també, donar visibilitat a l´esència i la filosofia dels mateixos i per a nosaltres era tot un goig poder caminar tots plegats compartint colors i samarretes.

Aquesta TWK va per tu, amic Zenón. 

Dorsal: 
G140

Recaudado

1541
1500

Send TW (space) G140 to 28018.

Cost: 1.2 euro (full donation to Oxfam Intermón). Fund-raising text service in solidarity campaign run by Oxfam Intermón (www.oxfamintermon.org) Customer Service: 900 22 33 00, PO Box 310 – 08080 Barcelona. Collaborators: Movistar, Vodafone, Orange, Yoigo and Euskaltel. OXFAM INTERMÓN will process your personal data to send you information and propose other types of participation. For further information and instructions on exercising your rights, you may consult the privacy policy.

El equipo

G140
Leader
Alba Guerrero Millán
Members
Helena Sureda Vidal
Albert Isidro liria
David Calbet Freixanet
Support team
Alberto Arribas Dominguez
Mario Felip Ruiz

Donativos

Date Name Amount Comment
09.01.2017 Anònim 20,00€
07.01.2017 Jose Manuel Caballero Pariente 20,00€ Kiskillo no podia faltar a vuestra fiesta!! Pasadlo bien y recordad, Sant Woll us estara esperant a l'arribada!!
05.01.2017 GRUPO SUR S.A. 301,00€ Ànims i força al vostre grandíssim projecte! Ens veiem a l'asfalt. @orsonwelles1974
04.01.2017 Ramon Bernau Queralt 150,00€ Si entreneu de valent, disfrutareu de la Trailwalker com ho feia el Gran Zenón.
28.12.2016 sergio aragon flores 30,00€ Vinga nois que sou un gran grup ...anims !!!
25.12.2016 Candido Ferreiro Legide 10,00€ Sort i força
23.12.2016 M. Teresa Recuero Rubio 20,00€ Endavant, no defalliu que s'ho val !!! una abraçada i molts petons a tot/es !!!!!! per allà ens veurem !!!
21.12.2016 Anna López Carrés 30,00€ Molta força campions!!