Síguenos

Dosxdos

​Benvolgut/Benvolguda,

 

Intentarem ser el més breu possible en aquestes properes línies, en les que us volem presentar el motiu d’aquest escrit: Un dels principals objectius i reptes que tenim per aquest any 2019.

 

Som cinc noies amb inquietuds, treballadores, solidaries, amb iniciativa i caràcter però, sobretot, creient en la voluntat de canvi. És en la suma de tots aquest valors on el nostre projecte va néixer, mogudes per l’empenta d’intentar aportar el nostre gra de sorra al món. Tots som conscients que actualment vivim en una societat que està absorbida per la feina, per les noves tecnologies, per la falta de temps i per la paraula estrès. Ens exigeixen i auto exigim arribar a tot allò que creiem imprescindible i que fa que el nostre ritme de vida sigui, majoritàriament, desmesurat... Nosaltres hem decidit trencar amb la rutina i trobar aquell temps per posar en comú un projecte que ajudi a millorar la qualitat de vida a les persones que no tenen accés a recursos com tenim, o podem tenir, nosaltres.

 

Milers de dones i nens han de caminar diàriament excessius kilòmetres per a poder accedir a aigua potable. Un dels objectius de la Trailwalker és aconseguir donatius amb els que Oxfam Intermón pugui apropar aquest recurs tant vital i necessari per tots ells. Com a dones que som, volem sumar-nos a aquesta causa solitària, per a acabar amb la fam i la pobresa, sense deixar de reivindicar un mon més igualitari i solidari.

 

Aquest va ser un dels principals objectius que ens va portar a participar en la nova edició de la OXFAM Trailwalker sota el nom de dosxdosteam. Per a poder fer-ho, els equips han de fer recol·lecta de un mínim de 1.500€ i plantar cara al desafiament de recórrer 100km en un màxim de 32 hores. Oxfam Intermón amb tota les donacions recaptades, construiran o rehabilitaran pous i sistemes de distribució d'aigua perquè les persones puguin beure, cuinar i cuidar la seva higiene personal i domèstica. Facilitant el consum d'aigua potable, hàbits d'higiene i l'ús de latrines per reduir malalties, prevenir epidèmies i controlar la malnutrició infantil. Construiran pous, canals de reg i abeuradors per a l'agricultura i la ramaderia per assegurar recursos suficients per no passar gana i sortir de la pobresa. Si podem aportar i donar la nostra empenta a que milers de persones puguin tenir una vida digna, perquè no caminar per elles?

 

Per tots aquests motius us animem a seguir el nostre dia a dia, a seguir i col·laborar amb els nostres entrenaments i activitats per a recol·lectar fons. Poder seguir-nos a la xarxa social Instagram sota el nom de @dosxdos_team i, si et vols sumar a la nostra iniciativa, #FESTEVALANOSTRAHISTORIA ajudant-nos amb el donatiu que considereu adient.

 

També pots contactar amb qualsevol de les nostres integrants per a més informació i conèixer les oportunitats de patrocini. Ja apunt per acabar, i amb la presentació general de l’equip fet, volem acabar amb 4 pinzellades de les nostres integrants.

 

Meritxell Rabionet: Cassanenca, 28 anys, apassionada del basquet combina la seva feina en una notaria amb la vida política al poble. Us confessem, però, que el seu objectiu és la PPRR i, la resta de l’equip estem convençudes que aconseguirà tot allò que es proposi i, encara més la seva vocació, la porta a la sang.

Jèssica Salip: L’anomenada “Jefa” a l’equip, nascuda a Cassà, 28 anys i dedicada des de fa molts anys a encapçalar i liderar equips de l’àmbit de l’Hosteleria. El seu càrrec de directora, aporta a l’equip aquella empenta i, sobretot, aquell coratge per a no defallir. Capdavantera en la ruta i l’ànima guerrera d’aquesta fita.

Núria Espuña: Nascuda a Quart, aquesta integrant de 29 anys ha complert el seu objectiu professional: Dedicar-se als més petits i intentar que estiguin ben sans. La Doctora Pediàtrica de l’equip té aquella força per a superar qualsevol obstacle i, estem segures, que farà el que sigui per a contagiar-nos-la a totes.

Sara Oduber: Com a la resta d’integrants, ens faltarien paraules per a descriure-la. Farmacèutica i nutricionista, aquesta Gironina de 29 anys, és capaç d’analitzar-te i arribar fins al més profund de cada persona gràcies a la seva vocació psicològica.

Anna Niell: La professora de l’equip, Cassanenca i la més petita entre nosaltres. Aquest motiu no fa, però, que tingui menys empenta i entrega, sinó tot el contrari! A més, la caracteritza aquella bondat que tots hauríem de tenir, ajuda i anima fins a l’últim dels minuts.

 

Com a dones, com a filles, com a amigues, com a treballadores, com a companyes, com a esportistes, com a ciutadanes del món... volem sumar-nos a aquesta causa.

 

Dosxdos_team

 

Dorsal: 
G5

Recaudado

1500
1500

Envía un SMS con el texto
TW G5 al 28018

Coste 1,2 euros (donación íntegra para Oxfam Intermón). Servicio de SMS para recaudación de fondos en campaña de tipo solidario operado por Oxfam Intermón At. Cliente: 900 22 33 00, Ap. Correos 310 – 08080 Barcelona. Colaboran Movistar, Vodafone, Orange, Yoigo y Euskaltel. OXFAM INTERMÓN tratará tus datos personales con la finalidad de enviarte información y proponerte otros tipos de participación. Si quieres saber más y quieres conocer cómo ejercer tus derechos puedes consultar la política de privacidad.

El equipo

G5
Líder
Jèssica Salip Perez
Miembros
Meritxell Rabionet Frigola
Sara Oduber Martorell
Nuria Espuña Capote
Equipo de apoyo
Anna Niell Ciurana
Joan Rival Ribera

Donativos

Fecha Nombre Importe Comentario
29.03.2019 Jèssica Salip 900,00€
24.03.2019 TRANSROBERT 2006, SL 100,00€ Ànims! Força i empenta per assolir el vostre repte! R&L
24.03.2019 Angel Franch Morell 50,00€ Molts ànims!!!
24.03.2019 Anónimo 100,00€ Molta força!!
14.02.2019 JORDI PONS ORIELL 50,00€ MOLTA FORÇA !!
03.10.2018 Bonus 100,00€ Gràcies per recomanar TW!
12.09.2018 Bonus 200,00€ Gràcies per ser un dels primers equips!