Síguenos

#100CORS

 

 

 

Som l’equip #100CORS format per una petita representació del Claustre de professors i professores de l’escola Sagrats Cors de Centelles que aquest any iniciem el Projecte Solidari “Activa’t per ells i elles i construeix un futur sense pobresa” tot participant a la “Trailwalker” d’Oxfam Intermón.


L’objectiu principal de la “Trailwalker” és el de lluitar contra la pobresa i la fam en aquelles zones del món més desafavorides.


Un dels motius principals de la pobresa en aquestes zones és el de la manca d’accés a l’aigua potable. Aquest fet fa que milers de dones i nenes hagin de caminar molts quilòmetres cada dia per poder-ne disposar.


Oxfam Intermón realitza cada any una caminada solidària de 100km per recaptar diners que serveixen per acostar l’aigua a totes les persones que ho necessiten i això els ajudi a tenir una vida més digna.


Des de la primera edició al nostre país (2011), ja han participat a l’Oxfam Intermón “Trailwalker” més de 2.400 equips i s’han recaptat més de 5 milions d’euros.


Un dels objectius que tenim com a escola és el de participar en activitats que impliquin la comunitat educativa i que serveixin per conscienciar i ajudar a projectes de millora d’altres parts del món més desafavorides. És per aquest motiu que, enguany, l’equip #100CORS hem decidit formar part del projecte “Trailwalker”.  


L’esperit solidari de la Comunitat Educativa, tal i com queda reflectit en el nostre Projecte Educatiu i en el Caràcter Propi, està present en el dia a dia de l’escola. Des de sempre i al llarg de l’any participem i col·laborem en diverses campanyes solidàries, com les que realitzem per la pròpia fundació de la Congregació de les Germanes dels Sagrats Cors “Cors Oberts” o les que realitzem provinents d’altres organitzacions com “Mans Unides”, “Caritas”, “S.O.S. Àfrica”, entre d’altres.


Tot i realitzar la “Trailwalker” aquesta petita representació del Claustre de professors i professores, necessitem l’ajuda de tothom per arribar a la recaptació econòmica necessària per poder-hi participar.


Així doncs, animem a tothom a participar en aquesta iniciativa solidària! Qualsevol gest o acció que pugueu o estigueu disposats a realitzar serà de gran ajuda!


Podeu participar-hi de diferents maneres, ja sigui fent un donatiu a través de la pàgina web de l'equip de la Trailwalker (també podeu trobar l’enllaç a l’apartat Actualitat de la pàgina web de l’escola), col·laborant amb la compra dels buffs que hem dissenyat i/o bé participant en alguna de les activitats que tenim pensat realitzar al llarg de tots aquests mesos previs a la caminada i de les quals ja us anirem informant.


Estem molt il·lusionats i il·lusionades de participar en aquest projecte i representar l’esperit solidari de tots i cadascun dels membres que formem part de la Comunitat Educativa dels Sagrats Cors de Centelles. Moltes gràcies a tothom!


Amb molta il·lusió i solidaritat,

 

Equip de la Trailwalker G99 - #100CORS

Dorsal: 
G99
Nombre empresa: 
Escola Sagrats Cors

Recaudado

1500
1500

Envía un SMS con el texto
TW G99 al 28018

Coste 1,2 euros (donación íntegra para Oxfam Intermón). Servicio de SMS para recaudación de fondos en campaña de tipo solidario operado por Oxfam Intermón At. Cliente: 900 22 33 00, Ap. Correos 310 – 08080 Barcelona. Colaboran Movistar, Vodafone, Orange, Yoigo y Euskaltel. OXFAM INTERMÓN tratará tus datos personales con la finalidad de enviarte información y proponerte otros tipos de participación. Si quieres saber más y quieres conocer cómo ejercer tus derechos puedes consultar la política de privacidad.

El equipo

G99
Líder
Martí Valldeneu Urpina
Miembros
Georgina Fernández Planas
Ariadna Lorenzo Relats
Laia Vilar Sabata
Equipo de apoyo
Judit Domènech Arribas
Alba Villariezo Codinachs

Donativos

Fecha Nombre Importe Comentario
19.03.2019 Anónimo 1.280,00€ APORTACIONS SOLIDÀRIES - BUFF #100CORS TRAILWALKER i CAMINADA SOLIDÀRIA TASTET TRAILWALKER
12.11.2018 Bonus 100,00€ Gràcies per ser un dels primers equips!
07.11.2018 Anónimo 120,00€ Molts ànims i molta sort a tot l’equip!