Síguenos

OSLC Petjades Solidàries

Coneixes Oxfam? Oxfam és una ONG que promou el desenvolupament i la  lluita contra la pobresa i la fam a països d'arreu del món. Oxfam fa la seva activitat a través de diversos programes i per poder posar-los en marxa es necessiten recursos econòmics.

Una de les formes més originals de recaptació de fons és la Trailwalker. Els equips que participem en la Traiwalker hem de recórrer, en l'edició d'enguany, 50 km en un màxim de 16 hores. Però en la Trailwalker, el repte esportiu és una excusa. El vertader repte de la Trailwalker és el de la solidaritat. Per a participar, cada equip ens comprometem a recaptar per a Oxfam un mínim de 1.500 euros, que aniran destinats a projectes vinculats amb l’accés a aigua potable per a les famílies que no en disposen. Mentre nosaltres en tenim prou amb obrir una aixeta, milers de dones i nenes de països sense recursos caminen fins a 6 hores al dia per aconseguir aigua. Garantir l’accés a aigua potable a aquestes persones és donar-los l’oportunitat de millorar la seva vida.

Ens pots ajudar, amb el teu donatiu, a complir aquest repte de solidaritat?

El 2015 va néixer l’equip de Petjades Solidàries i en les 5 anteriors edicions hem aconseguit superar el repte esportiu i solidari. Les persones que van fer els seus donatius a Oxfam a través del nostre equip van ser fonamentals, perquè ens van donar l’energia i la motivació per arribar fins a Sant Feliu de Guíxols. I aquest any volem repetitr. La Cristina, la Rocío, en Manel, en Francesc...., ens comprometem a que en cada una de les nostres petjades, hi quedi gravada la teva  solidaritat.

Pots fer el teu donatiu a través de l’enllaç DONA AL EQUIPO, que veuràs en aquesta mateixa pagina.  Amb el teu gest, en forma de donatiu, ens estaràs acompanyant fins a la meta. Moltes gràcies en nom d’Oxfam.

Dorsal: 
G5315
Nombre empresa: 
Fundació Bancària la Caixa

Recaudado

200
1500

Envía un SMS con el texto
TW G5315 al 28018

Coste 1,2 euros (donación íntegra para Oxfam Intermón). Servicio de SMS para recaudación de fondos en campaña de tipo solidario operado por Oxfam Intermón At. Cliente: 900 22 33 00, Ap. Correos 310 – 08080 Barcelona. Colaboran Movistar, Vodafone, Orange, Yoigo y Euskaltel. OXFAM INTERMÓN tratará tus datos personales con la finalidad de enviarte información y proponerte otros tipos de participación. Si quieres saber más y quieres conocer cómo ejercer tus derechos puedes consultar la política de privacidad.

El equipo

G5315
Líder
Francesc Ventura Ribal
Miembros
Cristina Segura Talavera
Rocío Vera García
Juan Carlos Guaza Coma
Equipo de apoyo
Gemma Soler Campabadal
Manuel Rullo Llombart

Donativos

Fecha Nombre Importe Comentario
22.07.2021 Bonus 200,00€ Gràcies per ser un dels primers equips!