Ja tenim confirmada l'arribada, serà al Pavelló Municipal Girona – Fontajaula. La distància en aquesta nova edició del 2022 serà de 55 quilòmetres. També tindrem un nou punt de control, Bescanó. Aquest nou punt de control estarà entre Anglès i Girona, al quilòmetre 49.

El Trailwalker és un desafiament esportiu en equip que consisteix a recórrer 50 km en un màxim de 16 hores. Els equips han d’estar formats per 4 caminants que han de començar i acabar junts (no és una cursa de relleus) i per 1 persona, com a mínim, com a equip de suport. El recorregut transcorre per la Via Verda, de Girona a Sant Feliu de Guíxols. Durant el recorregut hi haurà 3 punts de control, Cassà de la Selva, Llagostera y Santa Critina d'Aro on els participants podran descansar.

Cada equip es compromet a recaptar un mínim de 1.500 euros de donatius. Però que ningú no s’espanti! A l’equip sou 6 membres, això representa 250 euros per persona. I és que lluny de costar-vos, organitzar iniciatives entre els vostres familiars, amics i companys de feina, involucrar-los per email i xarxes socials, us reportarà la satisfacció d’estar aconseguint alguna cosa gran entre tots.

Sabies que amb la recaptació d'un equip (1.500 €) podem apropar aigua a més de 30 famílies? Suma't al repte,camina contra el canvi climàtic i fes que els teus quilòmetres es converteixin en aigua !.

Inscripcions

100 € per cada equip de 4 marxadors + 2 (com a mínim pot ser 1 persona) de suport amb cotxe. Els equips s’hi podran inscriure fins al 19 de Maig. Els equips incomplets no hi podran participar.
Si hi has participat en edicions anteriors, entra en el vostre perfil i fes clic a “Repetir inscripció”.
Places limitades. Tancament d’inscripcions:
19 de maig o en arriban als 300 equips inscrits.

Inscriu-te

Dades completes

Per poder tenir el dorsal personalitzat, les dades de tots els components han de constar en el web abans del 11 de maig a les 24:00h. Els participants que no hi estiguin inscrits disposaran de dorsal, però no estarà personalitzat amb el seu nom

Recollida de dorsals

Dia: Dijous 19 de maig.
Hora: De 09:00h a 20:00h
Lloc: Oxfam Intermón - Gran Via de les Corts Catalanes, 641, Barcelona.

Dia: Divendres 20 de maig
Hora: de 17:00h a 21:00h.
Lloc:Recinto Firal de Olot (C./ de Madrid nº2).

Important!
El dissabte no es farà lliurament de dorsals.

PER RETIRAR EL DORSAL, ÉS NECESSARI:

  • Introduir els donatius que faltin fins a completar la recaptació mínima necessària per participar-hi.
  • Abans de la recollida de dorsals, tots els membres de l’equip heu d’estar registrats i comprovar que els números de mòbil són els que fareu servir durant el Trailwalker. A partir d’aquella data emetrem les llistes definitives i, per seguretat, no podem acceptar canvis.
  • Descarregar i signar la fitxa de cada un dels membres de l’equip i portar-la signada.
  • No cal que vingui tot l’equip a recollir els dorsals, sempre que porti totes les fitxes signades per cadascun dels membres de l’equip.
  • En cas de lesió, haureu de presentar el comunicat d’accident a l’asseguradora per recuperar el cost de l’atenció sanitària rebuda.

Sortida

Dia: Dissabte 21 de maig
Lloc: Recinto Firal de Olot (C./ de Madrid nº2).
Hora: 9:00h

Protocol COVID

Anirem actualitzant la informació segons la normativa sanitària

Roadbook/Tracks