Follow us

ASPACE CAMINA 2

La raó de ser de la Fundació Aspace Catalunya, entitat sense ànim de lucre, és l'atenció integral a les persones amb paràlisi cerebral i altres patologies del desenvolupament, així com a les seves famílies.

 

ASPACE disposa d’una àmplia cartera de serveis amb la finalitat de donar resposta a les necessitats de les persones al llarg de tot el cicle vital.

 

El Servei d’esports d’ ASPACE té com objectiu fer possible que qualsevol persona afectada amb PC gaudeixi dels beneficis (físics, psíquics i socials) que li reporta l'activitat física, sent una font de plaer i noves experiències, millorant així la seva qualitat de vida.

 

És per aquest motiu que quan vam conèixer en què consistia la Trailwalker , tant els usuaris com ASPACE ho va  tenir clar, participar en aquest repte i contribuir així, a ajudar a la societat a través de l'esport. una forma perfecte per unificar esports, valors i solidaritat.

 

Arrel d’això, es va crear la marca ASPACE CAMINA, un equip transversal, amb inclusió de tots els membres de la Fundació, on participar i col·laborar en reptes solidaris.

 

Per a més informació sobre les activitats organitzades pel equip, podeu consultar:  https://www.facebook.com/pages/Aspace-Camina/564991366903285

Dorsal: 
G231
Nombre empresa: 
Fundació Aspace Catalunya

Recaudado

1500
1500

Send TW (space) G231 to 28018.

Cost: 1.2 euro (full donation to Oxfam Intermón). Fund-raising text service in solidarity campaign run by Oxfam Intermón (www.oxfamintermon.org) Customer Service: 900 22 33 00, PO Box 310 – 08080 Barcelona. Collaborators: Movistar, Vodafone, Orange, Yoigo and Euskaltel. OXFAM INTERMÓN will process your personal data to send you information and propose other types of participation. For further information and instructions on exercising your rights, you may consult the privacy policy.

The team

G231
Leader
Albert Tribó Alonso
Members
Jessica Riba Blanco
Melanie Herrero García
Juan Carlos Roldán
Support team
Ana Mangas Hernandez
Irene Garcia Gascón

Donativos

Date Name Amount Comment
04.04.2018 FUNDACIÓ ASPACE CATALUNYA 1.500,00€ IPSEN, MRW