Síguenos

ASPACE CAMINA 2

La raó de ser de la Fundació Aspace Catalunya, entitat sense ànim de lucre, és l'atenció integral a les persones amb paràlisi cerebral i altres patologies del desenvolupament, així com a les seves famílies.

 

ASPACE disposa d’una àmplia cartera de serveis amb la finalitat de donar resposta a les necessitats de les persones al llarg de tot el cicle vital.

 

El Servei d’esports d’ ASPACE té com objectiu fer possible que qualsevol persona afectada amb PC gaudeixi dels beneficis (físics, psíquics i socials) que li reporta l'activitat física, sent una font de plaer i noves experiències, millorant així la seva qualitat de vida.

 

És per aquest motiu que quan vam conèixer en què consistia la Trailwalker , tant els usuaris com ASPACE ho va  tenir clar, participar en aquest repte i contribuir així, a ajudar a la societat a través de l'esport. una forma perfecte per unificar esports, valors i solidaritat.

 

Arrel d’això, es va crear la marca ASPACE CAMINA, un equip transversal, amb inclusió de tots els membres de la Fundació, on participar i col·laborar en reptes solidaris.

 

Per a més informació sobre les activitats organitzades pel equip, podeu consultar:  https://www.facebook.com/pages/Aspace-Camina/564991366903285

Dorsal: 
G231
Nombre empresa: 
Fundació Aspace Catalunya

Recaudado

1500
1500

Envía un SMS con el texto
TW G231 al 28018

Coste 1,2 euros (donación íntegra para Oxfam Intermón). Servicio de SMS para recaudación de fondos en campaña de tipo solidario operado por Oxfam Intermón At. Cliente: 900 22 33 00, Ap. Correos 310 – 08080 Barcelona. Colaboran Movistar, Vodafone, Orange, Yoigo y Euskaltel. OXFAM INTERMÓN tratará tus datos personales con la finalidad de enviarte información y proponerte otros tipos de participación. Si quieres saber más y quieres conocer cómo ejercer tus derechos puedes consultar la política de privacidad.

El equipo

G231
Líder
Albert Tribó Alonso
Miembros
Jessica Riba Blanco
Melanie Herrero García
Juan Carlos Roldán
Equipo de apoyo
Ana Mangas Hernandez
Irene Garcia Gascón

Donativos

Fecha Nombre Importe Comentario
04.04.2018 FUNDACIÓ ASPACE CATALUNYA 1.500,00€ IPSEN, MRW