Follow us

IM-BMF 2

FEM QUE ELS KILOMETRES ES CONVERTEIXIN EN AIGUA
L’equip del Institut de la Màcula i la Barcelona Macula Foundation participarà a la Oxfam Trailwalker per ajudar a qui més ho necessita.
La manca d'accés a l'aigua potable fa que milions de persones visquin en la pobresa i que milers de dones i nenes hagin de caminar cada dia molts quilòmetres per anar a buscar aigua.
Amb el Trailwalker aconseguim donatius amb els quals Oxfam Intermón acosta aigua neta i segura perquè més persones puguin tenir una vida digna.
CAMINEM PER ELLES PER CONSTRUIR UN FUTUR SENSE POBRESA

AJUDA’NS A FER-HO POSSIBLE!
Des de l’Institut de la Màcula i la Barcelona Macula Foundation ens unim per primera vegada a la Oxfam TrailWalker, amb la il·lusió de completar un repte tant esportiu com solidari.
La manca d'accés a l'aigua potable fa que milions de persones visquin en la pobresa i que milers de dones i nenes hagin de caminar cada dia molts quilòmetres per anar a buscar aigua.
Amb la vostra col·laboració, esperem poder assolir una recaptació de 1.500€ per equip, que ens permetrà dur a terme aquesta iniciativa que lluita per les desigualtats, la pobresa i la fam al món.

Fem-ho possible!!

Dorsal: 
G5057
Nombre empresa: 
Institut de la Macula i la Retina S.L.

Recaudado

320
1500

Send TW (space) G5057 to 28018.

Cost: 1.2 euro (full donation to Oxfam Intermón). Fund-raising text service in solidarity campaign run by Oxfam Intermón (www.oxfamintermon.org) Customer Service: 900 22 33 00, PO Box 310 – 08080 Barcelona. Collaborators: Movistar, Vodafone, Orange, Yoigo and Euskaltel. OXFAM INTERMÓN will process your personal data to send you information and propose other types of participation. For further information and instructions on exercising your rights, you may consult the privacy policy.

El equipo

G5057
Leader
Lucía Lee Ferraro
Members
Jordi Monés
Noemí Maroto
Anna Borrell
Support team
Lluís Carrillo
Beatriz Garcia

Donativos

Date Name Amount Comment
05.03.2020 Anonymous 120,00€
19.12.2019 Bonus 200,00€ Gràcies per ser un dels primers equips!