Síguenos

IM-BMF 2

FEM QUE ELS KILOMETRES ES CONVERTEIXIN EN AIGUA
L’equip del Institut de la Màcula i la Barcelona Macula Foundation participarà a la Oxfam Trailwalker per ajudar a qui més ho necessita.
La manca d'accés a l'aigua potable fa que milions de persones visquin en la pobresa i que milers de dones i nenes hagin de caminar cada dia molts quilòmetres per anar a buscar aigua.
Amb el Trailwalker aconseguim donatius amb els quals Oxfam Intermón acosta aigua neta i segura perquè més persones puguin tenir una vida digna.
CAMINEM PER ELLES PER CONSTRUIR UN FUTUR SENSE POBRESA

AJUDA’NS A FER-HO POSSIBLE!
Des de l’Institut de la Màcula i la Barcelona Macula Foundation ens unim per primera vegada a la Oxfam TrailWalker, amb la il·lusió de completar un repte tant esportiu com solidari.
La manca d'accés a l'aigua potable fa que milions de persones visquin en la pobresa i que milers de dones i nenes hagin de caminar cada dia molts quilòmetres per anar a buscar aigua.
Amb la vostra col·laboració, esperem poder assolir una recaptació de 1.500€ per equip, que ens permetrà dur a terme aquesta iniciativa que lluita per les desigualtats, la pobresa i la fam al món.

Fem-ho possible!!

Dorsal: 
G5057
Nombre empresa: 
Institut de la Macula i la Retina S.L.

Recaudado

320
1500

Envía un SMS con el texto
TW G5057 al 28018

Coste 1,2 euros (donación íntegra para Oxfam Intermón). Servicio de SMS para recaudación de fondos en campaña de tipo solidario operado por Oxfam Intermón At. Cliente: 900 22 33 00, Ap. Correos 310 – 08080 Barcelona. Colaboran Movistar, Vodafone, Orange, Yoigo y Euskaltel. OXFAM INTERMÓN tratará tus datos personales con la finalidad de enviarte información y proponerte otros tipos de participación. Si quieres saber más y quieres conocer cómo ejercer tus derechos puedes consultar la política de privacidad.

El equipo

G5057
Líder
Lucía Lee Ferraro
Miembros
Jordi Monés
Noemí Maroto
Anna Borrell
Equipo de apoyo
Lluís Carrillo
Beatriz Garcia

Donativos

Fecha Nombre Importe Comentario
05.03.2020 Anonymous 120,00€
19.12.2019 Bonus 200,00€ Gràcies per ser un dels primers equips!